عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 10 تير 1396
بازدید : 126
نویسنده : s.a

همچنان که از اسم دادگاه خانواده بر می آید، دادگاه خانواده دادگاهی است که قوه قضاییه به جهت رسیدگی به اختلافات مرتبط با امور خانواده تاسیس کرده است.

به موجب قانون حمایت خانواده مصوب 1391 قوه قضاییه مکلف است در هر حوزه قضایی به تعداد کافی شعبه دادگاه خانواده تشکیل دهد. اما در شهر های بسیار کوچک که دادگاه خانواده تشکیل نشده است دادگاه مستقر در آن حوزه به امور مربوط به دعاوی خانوده رسیدگی می کند اما در خصوص پرونده های اصل نکاح و انحلال آن، به نزدیک ترین دادگاه خانواده ارجاع می شود.

بر طبق قانون مذکور وجود قاضی مشاور زن علاوه بر قاضی رسیدگی کننده پیش بینی شده است قضات دادگاه خانواده می بایستی متاهل و حداقل چهار سال سابقه خدمت قضایی داشته باشند.

موارد هجده گانه صلاحیت دعاوی دادگاه خانواده به شرح ذیل است:

1-نامزدي و خسارات ناشي از برهم زدن آن

2-نكاح دائم، موقت و اذن در نكاح

3-شروط ضمن عقد نكاح

4-ازدواج مجدد

5-جهيزيه

6-مهريه

7-نفقه زوجه و اجرت المثل ايام زوجيت

8-تمكين و نشوز

9-طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نكاح، بذل مدت و انقضاي آن

10-حضانت و ملاقات طفل

11-نسب

12-رشد، حجر و رفع آن

13-ولايت قهري، قيمومت، امور مربوط به ناظر و امين اموال محجوران و وصايت در امور مربوط به آنان

14-نفقه اقارب

15-امور راجع به غايب مفقود الاثر

16-سرپرستي كودكان بي سرپرست

17-اهداي جنين

18-تغيير جنسيت

در رسیدگی به پرونده های خانواده (موارد مذکور) دادگاه خانواده محل اقامت زن (زوجه) و محل اقامت خوانده هر دو صالح به رسیدگی می باشند به عنوان مثال زنی که مقیم تهران است می تواند به طرفیت شوهر که مقیم شیراز است در دادگاه خانواده تهران دادخواست بدهد و هم می تواند در دادگاه شیراز دادخواست خود را تقدیم دادگاه کند.

دادگاه خانواده در تهران:

تهران به دلیل وسعت و جمعیت آن دادگاه های خانواده متفاوت دارد و هر دادگاه خانواده ای که نزدیک به نشانی اعلامی زوجه باشد صالح به رسیدگی می باشد با توجه به این که نشانی زن در کدام منطقه شهرداری واقع شده باشد به دادگاه خانواده مربوط به آن پرونده ارجاع می شود.

نشانی دادگاه های خانواده تهران:

1-مجتمع قضایی خانواده 1
مناطق شهرداری: 10-11-12-14-15-16-17-18-19
نشانی: اتوبان شهید محلاتی، نبرد جنوبی، جنب آتش نشانی و شهرداری
تلفن: 8- 33009113 و 33009129

2- مجتمع قضایی خانواده 2
مناطق شهرداری: 1-2-3-6
نشانی: ضلع شمال شرقی میدان ونک
تلفن: 88773624 و 88773621

3-مجتمع قضایی شهید صدر
مناطق شهرداری: 7
نشانی: خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد

4-مجتمع قضایی شهید باهنر
مناطق شهرداری: 4-8-13
آدرس: فلکه چهارم تهران پارس

5-مجتمع قضایی شهید مفتح
مناطق شهرداری: 5-9-21-22
آدرس: شهر زیبا، خ مخابرات، میدان الغدیر، پشت کانون اصلاح و تربیت

6-مجتمع قضایی شهید مطهری
مناطق شهرداری: 18
آدرس: یافت آباد، م معلم، جنب خ حیدری شمالی

نکته: برای ثبت هر نوع دادخواستی در امور خانواده می بایستی در ایتدا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرد.

نکته: برای پرونده های مطالبه نفقه فرزند یا مطالبه نفقه معوقه توصیه می شود مستقیما به شورای حل اختلاف مراجعه شود.

وکیل خانواده در تهران 09122547699 – 44033677

 

منبع: دادگاه خانواده



:: برچسب‌ها: دادگاه خانواده ,
تاریخ : شنبه 10 تير 1396
بازدید : 121
نویسنده : s.a
بر طبق ماده 29 قانون حمایت خانواده، دادگاه مکلف است در بررسی پرونده طلاق از هر نوع که باشد حتی توافقی نسبت به حضانت فرزندان نیز تعیین تکلیف کند. بر طبق قوانین جاری کشور، رویه دادگاه ها، حضانت در خصوص فرزند دختر بالای 9 سال تمام و پسر بالای 15 سال تمام مصداق ندارد و دادگاه به آن ورود پیدا نمی کند. با این توضیح، اگر زوجینی که قصد طلاق توافقی دارند فرزندانی کمتر از آنچه گفته شد داشته باشند می بایستی با توافق مشخص کنند که حضانت فرزند یا فرزندان با پدر است یا مادر و طرف دیگر چقدر حق ملاقات دارد، همچنین باید مشخص گردد که نفقه بر عهده کیست و میزان آن به چه میزان است. آنچه در قانون به عنوان پیش فرض آمده این است که حضانت فرزند دختر و پسر تا پایان 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر می باشد.
آنچه از قانون حمایت خانواده و قانون مدنی بر می آید این است که دادگاه در تعیین حضانت بایستی به مصلحت فرزند نظر داشته باشد اما در طلاق توافقی دادگاه ها به این موضوع با توجه به توافق زوجین ورود پیدا نمی کنند و آن ها می توانند به سادگی و با تفاهم حضانت را مشخص کنند. نفقه فرزند هم بر طبق قانون از تکالیف پدر است مگر این که زن و شوهر توافقی به غیر از این داشته باشند.
توجه داشته باشید توافق زوجین مبنی بر این که حضانت بر عهده چه کسی باشد به این معنا نیست که دیگر هیچ وقت نمی توان حضانت را باز پس گرفت. بعد از طلاق اگر به هر دلیل قانونی و موجه طرف دیگر که حضانت بر عهده او قرار نگرفته، ثابت کند که سلامت جسمانی، روحی و تربیتی فرزند در خطر است و طرف مقابل صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد می تواند از دادگاه تقاضای سلب حضانت کند.
در پرونده های طلاق توافقی از حضانت دائم فرزندان بسیار سوال پرسیده می شود به ویژه خانم ها که در جایگاه مادری تمایل دارند حضانت دائم با ایشان باشد. در این خصوص باید با همسر (شوهر) توافق شده باشد که حتی بعد از 7 سال هم حضانت با مادر باشد ولی همانطور که گفته شد در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر در آینده حضانت از او سلب خواهد شد.
بحث مهمی که مطرح است ماده 1170 قانون مدنی است بر طبق این ماده اگر زن ازدواج مجدد کند حضانت به پدر باز می گردد و سلب حضانت می شود البته باید توجه داشت که این ماده قانونی، قاعده امری نیست و طرفین می توانند در خصوص آن با هم توافق کنند.
گروه وکلای پارسای با توجه به تجربه فراوان در مورد پرونده های خانوادگی خصوصا طلاق توافقی آماده خدمات وکالت و مشاوره تخصصی به موکلین و مراجعین می باشند.
طلاق توافقی توسط وکیل 09122547699 – 44033677

 

منبع: حضانت توافقی و طلاق توافقی



:: برچسب‌ها: حضانت توافقی و طلاق توافقی ,
تاریخ : شنبه 3 تير 1396
بازدید : 142
نویسنده : s.a

در این مختصر سعی شده است در بهترین و کوتاه ترین جملات، مراحل طلاق از طرف مرد توضیح داده شود.

1-بر طبق ماده 1133 قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند.

2-سوال می شود که آیا عدم رضایت زن (زوجه) تاثیری در پرونده روند طلاق از جانب مرد دارد؟جواب منفی است به این توضیح که عدم رضایت و موافقت زن تنها می تواند پروسه طلاق از جانب مرد را طولانی کند ولی امکان جلوگیری از صدور حکم طلاق را ندارد.

3- رأیی که دادگاه پس از دادخواست طلاق از طرف مرد صادر می کند گوهی عدم امکان سازش نام دارد و مرد 3 ماه فرصت دارد تا برای اجرای رای دادگاه و ثبت طلاق به دفترخانه طلاق مراجعه کند در غیر این صورت رای صادره از درجه اعتبار ساقط می شود.

4-پرونده طلاق چه خواهان آن مرد باشد چه زن، در صورت اعتراض پرونده ای سه مرحله ای است یعنی دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور که با اعتراض زن حتی اگر اعتراض غیر موجه باشد، روند طلاق تا یک سال نیز به طول می انجامد لذا مدت زمان طلاق از طرف مرد بستگی کامل به اعتراض طرفین خصوصا زن دارد که ممکن است از 3 ماه تا 1 سال به طول بیانجامد.

5- در هر طلاقی مثل طلاق توافقی، طلاق از جانب مرد یا طلاق از جانب زن، بر طبق ماده 29 قانون حمایت خانواده قاضی دادگاه خانواده مکلف است نسبت به مهریه، اجرت المثل، نفقه و حضانت فرزندان، ملاقات و نفقه آن ها تعیین تکلیف کند.

6-در مراحل پرونده طلاق از طرف مرد، دادگاه مکلف است که به هر یک زوجین ابلاغ فرستاده و با درج مهلت از آن ها بخواهد که داور معرفی کنند.

7- در هیچ فرضی حتی اگر رای غیابی باشد در طلاق از طرف مرد، مهریه زن از بین نمی رود فقط اگر بین زوجین نزدیکی واقع نشده باشد مهریه در هنگام طلاق نصف می گردد.

8- نوع طلاقی که مرد درخواست کننده آن باشد رجعی است یعنی در مدت حدود 3 ماه عده مرد می تواند به زن رجوع کند و طلاق از بین می رود مگر این که زن دوشیزه (باکره) یا یائسه باشد که در این موارد طلاق بائن است و امکان رجوع وجود ندارد.

9-مستفاد از قانون حمایت خانواده جدید و نسخ عمده مواد قانونی قانون اصلاح از مقررات مربوط به طلاق در حال حاضر امکان جمع شرط نصف اموال (شرط تنصیف) با اجرت المثل وجود دارد.

10- برای این که بدانید نحله چیست و در چه مواردی در صورت درخواست طلاق از طرف مرد به زن تعلق می گیرد به این لینک مراجعه نمایید.

11- اگر مردی شرط تنصیف مندرج در عقدنامه های چاپی را امضاء کرده باشد علاوه بر مهریه در هنگام طلاق به درخواست خودش، باید تا نصف اموال موجودی را که در ایام زناشویی به دست آورده یا معادل آن را به زوجه واگذار نماید. برای داشتن اطلاعات کامل در خصوص شرط تنصیف اموال توصیه می شود به این لینک مراجعه نمایید.

12- در صورتی که مرد وکیل داشته باشد تمامی مراحل طلاق توسط وکیل و بدون حضور موکل (زوج) انجام خواهد شد.

13- اگر مرد مهریه را پرداخت نکرده باشد و قبلا توسط دادگاه در خصوص رای صادر نشده باشد در حکم طلاق دادگاه ذکر می شود که ثبت طلاق موکل به پرداخت حقوق مالی زوجه از جمله مهریه است حال اگر مهریه عند الاستطاعه باشد پرداخت آن منوط به اثبات استطاعت مالی زوج از سوی زوجه است.

14- اگر مهریه عند المطالبه باشد و قبلا از سوی دادگاه تقسیط نشده باشد مرد می تواند پس از قطعیت حکم طلاق دادخواست اعسار از پرداخت دفعی مهریه مندرج در دادنامه طلاق (گواهی عدم امکان سازش) را تقدیم دادگاه صادر کننده رای طلاق کند. دادگاه پس از تشکیل جلسه و دعوت از طرفین و استماع اظهارات زن و شوهر و شهادت شهود در خصوص اعسار مرد تصمیم گیری می کند.

15- حضانت فرزندان و نیز نفقه آن ها بر طبق قانون و مصلحت طفل توسط دادگاه تعیین می شود.

16- اثبات رابطه نامشروع زوجه یا سایر تخلفات وی از وظایف زناشویی ارتباطی به مهریه ندارد.

17- در اثنای سیدگی به پرونده طلاق از طرف مرد، زوجین توافق بر سر جدایی و مسائل مرتبط به ان حاصل کنند می توان پرونده را با درخواست طرفین تبدیل به طلاق توافقی کرد.

18- اگر قبلا رای در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت صادر نشده باشد، دادگاه رسیدگی کننده به طلاق از طرف مرد، با تعیین کارشناس اجرت المثل ایام زوجیت زن را تعیین می کند و در ضمن حکم طلاق مرد را موظف به پرداخت آن می کند.

وکیل متخصص طلاق 09122547699 – 44033677

 

 

منبع: مدت زمان طلاق از طرف مرد

 



:: برچسب‌ها: مدت زمان طلاق از طرف مرد ,
تاریخ : شنبه 3 تير 1396
بازدید : 115
نویسنده : s.a

هر کاری را که شخصی بتواند خود انجام دهد می تواند اعمال و انجام آن را به دیگری وکالت دهد. ازدواج و طلاق نیز اینگونه است. اگر توجه کرده باشید در موقع خواندن صیغه عقد نکاح، عاقد از زوجین وکالت می گیرد برای خواندن صیغه محرمیت و صیغه عقد دائم یا موقت، در حالی که خود زوجین می توانند بدون عاقد هم – که در واقع وکیل است - صیغه مربوطه را بخوانند ولی انجام آن را به دیگری وکالت می دهند.

در طلاق نیز زوجین می توانند به دیگری در این خصوص وکالت دهند. آنچه رایج است وکالت طلاق به زوجه است با توجه به این که اختیار طلاق از امتیازاتی است که شرع و قانون به مرد داده است او می تواند اعمال آن را به دیگری و لو زوجه وکالت دهد. نحوه گرفتن وکالت به دو صورت است یا می بایستی در هنگام عقد به عنوان شرط ضمن عقد در سند ازدواج قید گردد و یا بعد از عقد در کشورمان به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرد و در خارج از کشور به سفارت ایران در کشور محل اقامت برای تنظیم اعطای آن مراجعه کرد.

وکالت عقدی است جایز بدین معنی که هر کدام از وکیل و موکل می توانند به اختیار آن را بر هم بزنند. وکالت در طلاق زوجه نیز اینچنین است مگر این که در ضمن عقد لازمی وکالت شرط شده باشد مثل شرط وکالت طلاق در ضمن عقد و مندرج در سند ازدواج و یا این که عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد وکالت در طلاق های تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی غالبا اینگونه است، اگر زوجین تمایل داشته باشند که وکالت طلاق بلاعزل باشد، اصطلاحا در وکالت نامه نوشته می شود حق عزل وکیل ضمن عقد خارج لازم اسقاط شده است. این وکالت در طلاق تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی در اصطلاح عامیانه به حق طلاق محضری شهرت پیدا کرده است.

در صورت وجود وکالت زن در طلاق، دیگر نیازی به حضور شوهر (موکل) نیست فقط با توجه به این که با وکالت مدنی (وکالت حق طلاق) زوجه به شخصه نمی تواند از جانب شوهر در دادگاه برای طلاق توافقی حضور پیدا کند. می بایستی با وکالت خود با توجه به حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه برای شوهر وکیل انتخاب نماید.

وکیل طلاق09122547699 - 44033677

 

منبع: حق طلاق محضری



:: برچسب‌ها: حق طلاق محضری ,
تاریخ : شنبه 3 تير 1396
بازدید : 111
نویسنده : s.a

همانطور که از محتویات سایت گروه وکلای پارسای مشخص است یکی از زمینه های تخصصی فعالیت ما حقوق خانواده و دعاوی خانوادگی است. دعاوی مثل طلاق از جانب زوج، طلاق از جانب زوجه، طلاق توافقی، تمکین، مطالبه نفقه، مطالبه اجرت المثل، حضانت، سلب حضانت، ملاقات فرزند، فسخ نکاح، نفی ولد و ... .

دفتر وکلای پارسای واقع در تهران، صادقیه، آیت اله کاشانی، نرسیده به مهران، پلاک 91 ساختمان مهر طبقه 4 واحد 13 می باشد. برای اخذ مشاوره حقوقی خانواده می توانید به غیر از ایام تعطیل و پنج شنبه ها با تلفن های دفتر 44033677 و 44963487 تماس حاصل کرده تا وقت ملاقات حضوری برای شما تعیین گردد.

مشاوره حضوری رایگان نیست و برای آن حق المشاوره دریافت می شود اما به جهت سهولت، عزیزان ساکن در تهران و حومه می توانند با تلفن های مذکور در ساعات کاری دفتر (10 صبح الی 19 عصر) تماس حاصل کرده و مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنند.

با توجه به کثرت مراجعات و تلفن ها فقط امکان پاسخگویی برای هر نفر یک سوال به صورت تلفنی میسر می باشد و از پاسخگویی به تلفن های شهرستان معذوریم.

شماره تلفن وکیل خانواده 44033677 – 44963487

شماره موبایل وکیل خانواده 09122547699

 

 

منبع: وکیل برای طلاق توافقی

 

 

 



:: برچسب‌ها: وکیل برای طلاق توافقی ,
تاریخ : شنبه 3 تير 1396
بازدید : 118
نویسنده : s.a

پس از تصمیم زن و شوهر بر جدایی و توافق در مورد جزئیات آن یعنی مهریه، حضانت، نفقه و اجرت المثل، یا می توانید به وکیل طلاق توافقی برای دادن وکالت مراجعه کنند که در این صورت بدون حضور زوجین تمام مراحل طلاق انجام خواهد شد و زوجین می بایستی اصل عقدنامه یا رونوشت، اصل شناسنامه ها و کپی کارت ملی را به وکیل تحویل دهند و اگر به هر دلیل تمایل به گرفتن وکیل نداشته باشید با در دست داشتن مدارک مذکور و بدون نیاز حضور والدین، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می کنید و دادخواست مربوطه (طلاق توافقی) را ثبت می کنید و ...

اگر عقدنامه در دسترس نیست یکی از زوجین می تواند با شناسنامه خود به دفترخانه ای که ازدواج کرده اند مراجعه کند و تقاضای اخذ رونوشت کند. همین رونوشت برای طلاق توافقی کفایت می کند.

اگر شناسنامه یکی از زوجین در دسترس نباشد ولی کپی آن موجود باشد طی مراحل طلاق توافقی با وکیل امکان پذیر است.

طلاق توافقی اولین و بهترین راه حل برای حل مشکلات و اختلافات زناشویی نیست برای حفظ کانون خانواده و بر طرف کردن مشکلات از طریق مشورت با با تجربه ها، بزرگترها و مشاوران خانواده تلاش کنیم.

مدارک لازم برای طلاق توافقی در دوران عقد هم همان مدارک مذکور است.

تماس: 09122547699 - 44033677

 

 

منبع: مدارک لازم برای طلاق توافقی

 



:: برچسب‌ها: مدارک لازم برای طلاق توافقی ,
تاریخ : شنبه 3 تير 1396
بازدید : 135
نویسنده : s.a

بر طبق ماده 1 آیین نامه تعرفه حق الوکاله و هزینه سفر وکلای دادگستری مصوب 1385 و همچنین ماده 19 لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب 1323، قرارداد حق الوکاله بین وکیل و موکل معتبر است. لذا هر آنچه وکیل و موکل در خصوص حق الوکاله توافق کنند ملاک عمل و معتبر می باشد. طلاق توافقی هم از این قاعده مستثناء نیست و هر آنچه بین وکیل طلاق توافقی و موکل توافق می شود مبنا آن است از این روست که ممکن است هر وکیل یا موسسه حقوقی قیمتی خاص خود را برای هر پرونده و طلاق توافقی اعلام کند.
گروه وکلای پارسای با توجه به این که به صورت تخصصی توسط وکلای خانم و آقا بیش از یک دهه است که بر امور خانواده (وکیل خانواده) تمرکز دارد و پرونده های متعدد و زیادی در این خصوص به ما مراجعه می کنند. دستمزد وکیل برای طلاق توافقی را نازلترین قیمت تعیین کرده است و در کمترین زمان ممکن که رویه دستگاه قضایی اجازه بدهد کار را به انجام می رسانند. برای اطلاع از هزینه وکیل برای طلاق توافقی (حق الوکاله طلاق توافقی) و هزینه های طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.

توصیه می شود برای اطلاعات کامل در خصوص طلاق توافقی به لینک توضیحات کامل طلاق توافقی مراجعه شود و برای دانستن مزایای داشتن وکیل برای طلاق توافقی به این لینک و همچنین اطلاع از زمان انجام طلاق توافقی به این لینک مراجعه نمایید.
اگر به دنبال وکیل ارزان برای طلاق هستید و همچنین برای دانستن مراحل طلاق توافقی با وکیل و قیمت وکیل برای طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.
مشاوره حقوقی طلاق توافقی رایگان است.

وکیل برای طلاق توافقی 09122547699

 

منبع: حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی



:: برچسب‌ها: حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی ,
تاریخ : شنبه 27 خرداد 1396
بازدید : 129
نویسنده : s.a

موضوع بحث این است اگر ضمن عقد نکاح زوجه شرط کند که مرد (زوج) نمی تواند زوجه را طلاق دهد مگر با موافقت زوجه، از لحاظ حقوقی و قضایی اثر آن چگونه است؟ در کتاب آرای قضایی شعب دیوان عالی کشور (حقوقی) بهار 1393 پژوهشگاه قوه قضاییه صفحات 136 الی 138 در این خصوص به پرونده ای استناد شده است که زوجه در ضمن عقد و در سند ازدواج شرط کرده است که: «زوج، زوجه را طلاق ندهد مگر با موافقت وی» در نهایت با کش و قوس های فراوان شعبه 26 دیوان عالی کشور چنین نظر داده است که: «توافق طرفین در عقدنامه و این چنین شرطی نمی تواند خلاف شرع باشد زیرا زوج طبق ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق دارد و با اختیار و رضای خود ضمن عقد این حق را محدود می کند به موافقت زوجه، تایید بر این مطلب فتاوای پنج نفر از علما و مراجع از جمله مقام معظم رهبری حفظه الله است که با ملاحظه جمله مذکور در عقدنامه به صراحت فتوا داده که در طلاق رضایت زوجه باید جلب گردد.»

اما فارغ از پرونده مذکور جای سوال است که حدود و ثغور شرط مذکور تا کجاست و اگر در هیچ شرایطی زوجه حاضر به طلاق نباشد یعنی زوج هیچ گاه نخواهد توانست زوجه را طلاق دهد؟! این به منزله سلب حق طلاق از مرد نیست؟ آیا طلاق در شرع حق محض است یا جنبه حکمی هم دارد؟ آیا در شرع آمده که «الطلاق بید من اخذ بالساق» این شرط به منزله دخیل کردن اراده دیگری و لو زن در طلاق نیست؟

به نظر ما می رسد که می شود حق طلاق زوج را محدود کرد ولی نه محدود به اراده محض دیگری از جمله زوجه آن هم به صورت مطلق که مرد حق طلاق ندارد مگر به موافقت زن! در حالی که ملاک موافقت زوجه مشخص نشده است.

44033677 - 44963487 - 09122547699

 

منبع: وکالت حق طلاق به زن



:: برچسب‌ها: وکالت حق طلاق به زن ,
تاریخ : شنبه 27 خرداد 1396
بازدید : 140
نویسنده : s.a

بر طبق ماده 1106 قانون مدنی در عقد دائم نفقه زن بر عهده شوهر است به شرط این که زن بدون مانع مشروع از ایفای وظایف زوجیت امتناع نکرده باشد در این راستا اگر مردی نفقه همسر خود را در صورت تمکین نپردازد، زن می تواند از طریق دادخواست و با توجه به مبلغ درخواستی از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه، محکومیت شوهر را به پرداخت نفقه معوقه درخواست نماید و یا این که می تواند به دادسرا رفته و شکایت ترک انفاق طرح نماید.

یکی از مواردی که زن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند و به استناد آن و با وجود مخالفت شوهر طلاق بگیرد همین نپرداختن نفقه است. در این موارد زن می تواند علاوه بر دستیابی به طلاق، عمده مهریه را هم وصول نماید و با عبارت دیگر طلاق با مهریه باشد.

در شروط چاپی سند ازدواج یکی از موارد طلاق از جانب زوجه را که با تحقق آن، زن وکیل مرد در طلاق می شود، نپرداختن نفقه به مدت 6 ماه و عدم امکان الزام او قرار داده شده است که با توجه به آن اگر مردی حداقل 6 ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زن می تواند تقاضای طلاق کند. محکومیت کیفری ترک انفاق شوهر به بیش از 6 ماه نیز به زن امکان طلاق و استفاده از این شرط را می دهد.

در ماده 1129 قانون مدنی هم مقرر شده است که استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم و الزام او به دادن نفقه از مواردی است که زن می تواند به دادگاه مراجعه کرده و تقاضای اجبار شوهر به طلاق کند. در خصوص استناد به این ماده اصطلاحا دست قاضی باز است و ممکن است به موجب نپرداختن نفقه کمتر از 6 ماه هم با توجه به شرایط، رای طلاق صادر کند.

نکته قابل توجه این است که نه تنها نپرداختن عامدانه نفقه از موجبات طلاق است که عجز شوهر و توانایی مالی نداشتن او در پرداخت نفقه هم به استناد ماده 1129 قانون مدنی از دلایل طلاق محسوب می شود.

وکیل طلاق در تهران 09122547699 – 44033677

 

منبع: طلاق به دلیل نپرداختن نفقه



:: برچسب‌ها: طلاق به دلیل نپرداختن نفقه ,
تاریخ : شنبه 27 خرداد 1396
بازدید : 168
نویسنده : s.a

 

مشاوره حقوقی طلاق توافقی به صورت تلفنی رایگان است.

1-مراحل انجام طلاق توافقی و مدت زمان انجام طلاق توافقی از ابتدا تا انتها توسط وکیل طلاق توافقی گروه وکلای پارسای در شهر تهران 3 الی 4 روز کاری طول می کشد.

2-مراحل گرفتن طلاق توافقی از ثبت در دفتر الکترونیک قضایی تا صدور رای طلاق توافقی بدون حضور زوجین انجام می شود مگر این که یکی از زن یا شوهر تمایل به حضور در دادگاه داشته باشند.

3-در خصوص مراحل طلاق توافقی با وکیل باید به این نکته توجه کرد که یک وکیل نمی تواند همزمان وکالت زن و شوهر را در پرونده طلاق توافقی قبول کند و چنین امری امکان پذیر نیست در این موارد دو وکیل از گروه وکلای پارسای،وکالت طلاق توافقی زوجین را بر عهده می گیرد.

4-انجام مراحل طلاق توافقی با وکیل اجباری نیست ولی واضح است که بودن وکیل مزایای فراوانی دارد.

5-مراحل طلاق توافقی در محضر هم پس از صدور رای طلاق توافقی که به گواهی عدم امکان سازش معروف است بدون حضور زوجین امکان پذیر است. وکیل با مراجعه به دفتر رسمی طلاق و با دادن وکالت به سر دفتر و امضاء دفاتر طلاق، طلاقنامه و شناسنامه مهر خورده زوجین را دریافت می کند.

6-پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی،دادخواست به دادگاه فرستاده می شود و پس از تعیین شعبه توسط معاون ارجاع مجتمع قضایی خانواده (دادگاه خانواده) از سوی دادگاه پیامکی حاوی شماره پرونده و شعبه ارجاع می گردد. با توجه به این که معمولا پیامک دادگاه با تاخیر ارسال می شود بهتر است با کد رهگیری دادخواست ثبت شده به سایت عدل ایران قسمت پیگیری و دادخواست مراجعه کنید تا از شعبه دادخواست طلاق توافقی ارجاع شده مطلع گردید.

7- در مرحله بعد با مراجعه زوجین یا وکلای آن ها به دادگاه، اگر زوجه دوشیزه باشد باید یک قطعه عکس همراه داشته باشد تا دادگاه او را به پزشکی قانونی به جهت معاینه بکارت معرفی کند. در شهر تهران مراجعه به پزشکی قانونی برای خانم هایی که اظهار می دارند که باکره می باشند الزامی است.

8-مرحله بعدی از مراحل طلاق توافقی در دادگاه، معرفی زوجین یا وکلای آن ها به واحد مشاوره است. واحد مشاوره در بعضی از شهر ها در بهزیستی می باشد ولی در شهر تهران در هر مجتمع قضایی واحد مشاوره تاسیس شده است. در صورت بودن وکیل و عدم تمایل زوجین مرحله مشاوره دادگاه هم بدون حضور ایشان و توسط وکیل انجام خواهد شد.

9-مرحله بعد حضور نزد قاضی شعبه و امضاء صورتجلسه دادگاه است. پس از آن باید منتظر ماند تا رای دادگاه تایپ شود و به امضاء قاضی شعبه برسد. مرسوم است که رای طلاق توافقی به صورت حضوری به زوجین یا وکلای ایشان در دادگاه ابلاغ می شود و ایشان در ذیل آن می نویسند که اعتراضی ندارند و حق تجدید نظر و فرجام خواهی را ساقط می کنند.

10-با صدور گواهی عدم امکان سازش و قطعیت آن مرحله بعدی مراجعه به دفتر طلاق است همانطور که می دانید مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه است.

11-در تمام مراحل طلاق توافقی در دادگاه حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است و در صورت پشیمانی یکی از آن ها تا قبل از صدور رای، پرونده بسته خواهد شد. بنابراین توافق زوجین از ابتدا تا انتها می بایستی حفظ شود.

12-اگر زنی دوشیزه یا یائسه نباشد برای ثبت طلاق نیاز به آزمایش عدم بارداری است که امکان اخذ آن از هر بیمارستان یا آزمایشگاهی (خصوصی یا دولتی) بلامانع است.باردار بودن مانع از ثبت طلاق نیست.

13-یکی از مراحل طلاق توافقی ثبت توافق های زن و شوهر در مورد مهریه، حضانت، نفقه، جهیزیه و اجرت المثل است. رویه به این صورت است که وکیل قبل از دادخواست و با مراجعه زوجین توافقات آن ها را صورتجلسه می کند توافقنامه طلاق توافقی تنظیم می کند و به امضاء زوجین می رساند. بدیهی است که متن توافقنامه طلاق توافقی در رای دادگاه انعکاس پیدا می کند. در دادگاه نیز نزد مشاور و همچنین نزد قاضی توافقات زوجین صورتجلسه می شود.

14-مدارک لازم برای طلاق توافقی

15-هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

وکیل طلاق توافقی 09122547699 - 44033677

 

منبع: هزینه طلاق توافقی در دادگاه



:: برچسب‌ها: هزینه طلاق توافقی در دادگاه ,
جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند. ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 7 عصر می باشد. مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد. 44963487 -44033677

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بهترین وکیل دعاوی خانواده در تهران و آدرس parsayvokala.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com